Sammen om at hæve standarden

Om os

Vi er et kreativt strategisk hus, der tænker i  innovative løsninger og budskaber. Vi er udfordrende af natur og analytiske i vores tilgang. Digital first, men med en kærlighed til analoge modaliteter, når de giver mening.

Vi har fingeren på pulsen og kombinerer det med en stor og blandet faglig baggrund fra blandt andet Aarhus Universitet, DMJX og Filmskolen i Aarhus.

Med erfaring fra kunder som Aarhus Universitet, u-days, Dansk Golf Union, Relevant & mange flere har vi arbejdet med kommunikation for en lang række forskellige virksomheder, og vi elsker at arbejde med virksomheder, der inspirerer os, og som er vidt forskellige.

Vores tilgang

Alle virksomheder gemmer på unikke fortællinger, som kan løfte deres brand højere end produktet, men vores erfaring er, at det ofte kræver øjne udefra.

Ingen udfordringer er ens. Det er de virksomheder, vi arbejder med, heller ikke. Men ved hjælp af et tæt samarbejde og et strategisk framework er vi i stand til at snævre os ind på en klar og tydelig retning. Ud fra denne retning strømliner vi fortællingen og spreder den på tværs af modaliteter og medier.

Thomas Poulsen

Creative Director + Partner

thomas@take-one.dk

+45 29 47 97 54

Magnus Arndt

Brand Strategist + Partner

magnus@take-one.dk

+45 27 79 30 38

Klara Houlind

Communications Assistant

klara@take-one.dk

+45 27 79 30 38

Oskar Dalsgaard

Director of Photography

oskar@take-one.dk

+45 23 26 03 18

Sebastian Mirz

Photographer & Editor

sebastian@take-one.dk

+45 27 79 30 38