Ved at klikke "Accepter", indvilliger du til at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre navigationen på hjemmesiden, analysere brugen og assistere vores markedsføringstiltag. Se vores Privatlivspolitikker for at læse nærmere.

Sammen om at hæve standarden

Om os

Vi er et kreativt strategisk hus, der tænker i innovative løsninger og budskaber. Vi er analytiske i vores tilgang og udfordrende af natur. Vi har et digital-first mindset, men med en kærlighed til analoge medier, når de giver mening.

Vi har fingeren på pulsen og kombinerer det med en faglig baggrund fra blandt andet Aarhus Universitet, DMJX og Filmskolen i Aarhus.

Med erfaring fra kunder som Aarhus Universitet, Dansk Golf Union og Relevant har vi hjulpet et bredt spektrum af virksomheder med deres kommunikation. Vi elsker at arbejde med forskelligartede virksomheder, der hver især inspirerer os.

Vores tilgang

Alle virksomheder gemmer på unikke fortællinger, som kan løfte deres brand højere end produktet, men vores erfaring er, at det ofte kræver øjne udefra.

Ingen udfordringer er ens. Det er de virksomheder, vi arbejder med, heller ikke. Men ved hjælp af et tæt samarbejde og et strategisk framework er vi i stand til at snævre os ind på en klar og tydelig retning. Ud fra denne retning strømliner vi fortællingen og spreder den på tværs af medier og formater.

Thomas Poulsen

Creative Director + Partner

thomas@take-one.dk

+45 29 47 97 54

Magnus Arndt

Brand Strategist + Partner

magnus@take-one.dk

+45 27 79 30 38

Trine Uldall

Brand Strategist

trine@take-one.dk

+45 51 55 75 81

Oskar Dalsgaard

Director of Photography

oskar@take-one.dk

+45 23 26 03 18

Klara Houlind

Communications Assistant

klara@take-one.dk

+45 27 79 30 38

Sebastian Mirz

Photographer & Editor

sebastian@take-one.dk

+45 27 79 30 38