Stærke fortællinger,
der ikke er tilfældige

(01)

Brandstrategi

Hvem er jeres virksomhed, og hvordan opfattes den? Hvad definerer jeres kunder som arketype, og hvad er jeres mål egentlig? Hvordan er I positioneret i forhold til jeres konkurrenter?

Når vi udformer en brandstrategi, dykker vi dybt ned i jeres virksomhed og jeres kunder. Vi undersøger jeres kontaktpunkter og ser på, hvordan de påvirker jeres brand igennem jeres kunders øjne. Vi identificerer den rigtige retning for jeres virksomhed og finder den fortælling, som kan hjælpe jer i mål.

(02)

Konceptudvikling

Konceptudvikling kan være mange ting. For os er det et værktøj til at skabe kreativ kommunikation, der samler og fortæller jeres historie på tværs af hele jeres medieplan.

Det er den tydelige tagline, som spiller sammen med alle led i kommunikationen. Det er samarbejdet med influencers, som med deres brand kan drive jeres fortælling. Det er visuelle koncepter, som vækker følelser og løfter jeres brand.

(03)

Digitale kampagner

Video er det bedste til at fortælle historier, men det kan ikke altid stå alene. Hvis du virkelig ønsker at trænge igennem med din historie, så kræver det en omnichannel approach, hvor der bruges flere forskellige modaliteter og måske endda eksterne afsendere.

De allerbedste kampagner er typisk nøje tilrettelagte og bruger både native artikler, influencers, billeder, film og grafik. Alt sammen fyldt med historier og argumenter som fremmer jeres kernefortælling til jeres målgruppe.

Se digitale kampagner udfolde sig her:
(04)

Filmproduktion

Det handler ikke kun om at finde jeres fortælling. Det handler også om at fortælle den til resten af verden. Med video fortæller vi jeres historie på en måde, så den inspirerer og sætter sig fast hos målgruppen.

Det er et kreativt værktøj med uendelige måder, hvorpå vi kan fortælle lige netop jeres historie - uden at gå på kompromis med det strategiske formål og jeres brand. Vi står for alle led i en produktion, og vi skaber altid video direkte til den tiltænkte kanal. For hvis din video skal distribueres gennem Meta, er bredformatet så stadigvæk det vigtigste?

Få inspiration i indbakken

Sætter du pris på løbende inspiration og viden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende whitepapers og case-eksempler på strategisk kommunikation, storytelling og filmproduktion.
Tak for din interesse
Beklager, noget gik galt
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.