Ved at klikke "Accepter", indvilliger du til at der gemmes cookies på din enhed for at forbedre navigationen på hjemmesiden, analysere brugen og assistere vores markedsføringstiltag. Se vores Privatlivspolitikker for at læse nærmere.

Stærke fortællinger,
der ikke er tilfældige

(01)

Brandstrategi

Hvem er jeres virksomhed, og hvordan opfattes den? Hvad definerer jeres kunder som arketype, og hvad er jeres mål egentlig? Hvordan er I positioneret i forhold til jeres konkurrenter?

Når vi udformer en brandstrategi, dykker vi dybt ned i jeres virksomhed og jeres kunder. Vi undersøger jeres kontaktpunkter og ser på, hvordan de påvirker jeres brand igennem jeres kunders øjne. Vi identificerer den rigtige retning for jeres virksomhed og finder den fortælling, som kan hjælpe jer i mål.

Cases
Services
Brugerundersøgelser, positionering, kampagneplan, indholdsstrategi, SoMe-strategi
(02)

Konceptudvikling

Konceptudvikling kan være mange ting. For os er det et værktøj til at skabe kreativ kommunikation, der samler og fortæller jeres historie på tværs af alle platforme.

Det er den tydelige tagline, det er den perfekte farvepalette, de rigtige formuleringer. Alle de små detaljer, som gør jeres brand til et helstøbt brand. Det er visuelle koncepter, som vækker følelser, løfter jeres brand og stikker ud i mængden.

 

Et skarpt konceptet danner grobund for en fortælling, der er gennemgående, stærk og som huskes af dem, vi vil huskes af.

Cases
Services
Strategisk kommunikation, medieneutral idéudvikling, visuelle koncepter, activation, indholdskoncepter til SoMe
(03)

Kreative kampagner

Video er det bedste til at fortælle historier, men det kan ikke altid stå alene. Hvis du virkelig ønsker at trænge igennem med din historie, så kræver det en omnichannel approach, hvor der bruges flere forskellige modaliteter og måske endda eksterne afsendere.

De allerbedste kampagner er typisk nøje tilrettelagte og bruger både native artikler, influencers, billeder, film og grafik. Alt sammen fyldt med historier og argumenter som fremmer jeres kernefortælling til jeres målgruppe.

Cases
Services
Kreativ strategi, online og offline kampagner, cross-platform kampagner, medieplanlægning, video, stills, grafik, Adnami
(04)

Filmproduktion

Det handler ikke kun om at finde jeres fortælling. Det handler også om at fortælle den til resten af verden. Med video fortæller vi jeres historie på en måde, så den inspirerer og sætter sig fast hos målgruppen.‍

Det er et kreativt værktøj med uendelige måder, hvorpå vi kan fortælle lige netop jeres historie - uden at gå på kompromis med det strategiske formål og jeres brand. Vi står for alle led i en produktion, og vi skaber altid video direkte til den tiltænkte kanal. For hvis din video skal distribueres gennem Meta, er bredformatet så stadigvæk det vigtigste?

Cases
Services
TV-reklamer, bio-spots, brandfilm, SoMe-ads, videobannere (Adnami & HTML)

Lad os tale om dig

Måske er I et nyt brand, der skal finde jeres historie, eller et gammelt, der skal finde dem, I ikke fortæller? Måske trænger I til sparring og et nyt blik på tingene? Måske står I overfor en ny kampagne?

Det er ikke sikkert, at vi er det rigtige match, men vi finder aldrig ud af det, hvis ikke vi snakker sammen. Så hvis du har formået at nå hele vejen hertil, så synes vi, at det er på tide, at vi også møder dig.